Vi er klare til å hjelpe deg på TLF. +45 22 10 78 12 eller e-post: salg@monsterprint.dk | Monsterprint.no

Besøg DanmarkMonsterprint Norge aktivBesøg Sverige

Velkommen! Tilbehør og Monster-værktøy 

Godt værktøy er det halve av arbejde! Det rigtige værktøy er alfa og omega når du skal montere folier og henge dine reklamer opp med professionel finish. Vi hos Monsterprint.no vil gjerne give deg en hjelpende hånd med din folie, banner eller ditt nye skilt.

Vi har en rekke værktøye som kan hjelpe deg i gang med din bestilling her på Monsterprint.no. Under vår tilbehørskategori kan vi f.eks. tilby folieskraper for en optimal montering af folie, forskjellige typer verktøyer og tilbehør til dit banner eller gateskilt. De værktøyer og tilbehør som vi selger her på Monsterprint.no, benytter vi selv i vårt eget verksted og produksjon. Tilbehørets kvalitet er derfor i den høyeste kvalitet, og sikrer deg stor tilfredshet med ditt nyinnkjøbte skilt, banner eller folie-kjøb.

Når du har valgt å reklamere for din virksomhet via bruken av foliereklamer, f.eks. på din bil eller butiksvinduer, er det viktig å ha en monteringsfinish for hånden. Ved bruk av en folieskrape skaper du den beste mulighet for å montere folien til perfeksjon, og du får det til å se ut som det er montert av en profesjonell. Reklamer er en stor del av det å markedsføre virksomheten da det skaper en direkte vei til potensielle kunder. Når dine reklamer i form av skilt, bannere eller messeutstyr er produsert, og montert, av høyeste kvalitet sender du et signal til dine kunder om at du kan levere et stykke arbeide med stor profesjonalisme og ekspertise. Det er viktig at huske, at via din reklames produksjon, montering og finish, sender du også indirekte et signal til dine kunder. Her hos Monsterprint.no kan du kjøpe reklame produsert i høy kvalitet og med verktøy som gjør det mulig at montere som en utdannet skiltmaler. 

Utover verktøy til montering av din reklamer, kan du her på siden også kjøpe tilbehør til opphenging av banner eller spesialfremstillede board-marker tusjer der kan skrive på alle typer tavler. Begge ting der kan være med til at skape den reklameløsning, du ønsker og derved får den til fremstå profesjonell og skarp. 

Nedenfor ses vårt utvalg av de beste verktøy, så du blir hjulpet best mulig på vei med din folie, banner eller ditt nye skilt.

 

10 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

10 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste