Vi er klare til å hjelpe deg på TLF. +45 22 10 78 12 eller e-post: salg@monsterprint.dk | Monsterprint.no

Besøg DanmarkMonsterprint Norge aktivBesøg Sverige

Velkommen!

Virksomhedsoplysninger

Monsterprint.dk
Tigervej 9
7700 Thisted
Danmark
 

CVR: 13090297
Telefon:  +45 22 10 78 12
Email: salg@monsterprint.dk

Bank: Sparkassen Thy -
Reg.: 9090 - Kontonr.: 0002949458
Iban: DK90 9090 00029494 58
Swift: STHYDK21
Swift through KRONDK22 

Monsterprint.dk er en del av Skrannie's Skilte & Reklame
v/ Anni Christensen.

Når du avgir bestilling hos Monsterprint, aksepterer du de generelle handelsbetingelser gjeldende for denne hjemmeside.

Priser

Alle priser på Monsterprint.no er vist i NOK. Vi tar forbehold om feil i våre beregninger.

Kjøp av mer enn 349,- inkl. frakt lagt norsk frakttoll og mva (Norsk moms)

Bestilling

Når du avgir din bestilling, skal du være oppmerksom på at bestillingen ikke anses for endelig før du mottar en ordrebekreftelse fra Monsterprint.no. Ordrebekreftelsen blir tilsendt på den angitte e-mail.

I teoretiske tilfelle kan det skje systemfeil som gjør at et bestilt produkt ikke er mulig å produsere. I sådanne tilfelle vil vi kontakte deg og finne en løsning på problemet eller la handelen gå retur.

Ved betaling via bankoverførsel, se betingelser under “Betaling”

Levering

Ordrer leveres med GLS. Leveringsomkostningene er beregnet ut fra ordrens vekt. Folie i metermål sendes normalt innen 1-3 hverdager. Normal leveringstid på trykk i storformat (plakater, klistermerker, messeutstyr mm.) og andre former for trykk er 5-10 arbeider.

Når varen sendes fra Monsteprint.no, mottar bestilleren en leveringsmeddelelse via e-mail. Det er kundens eget ansvar å holde øye med forsendelsen og mottagelsen. Ved mangler bes kunden kontakte Monsterprint.no hurtigst mulig.

For pakker en 20 kg. eller over 2 meter lagt ekstra fraktgebyr og pakken kan sendes på en anne operatør. Kan pakken deles opp i to eller flere mindre pakker, gjør vi dette i stedet. 

Forsinkelser

Ved forsinkelse av varen etter forsendelse fra Monsterprint.dk skal kunden kontakte leverandøren (GLS Denmark A/S, telefon 76 33 11 11, info@gls-denmark.com

.

 

Betaling

Der er følgende betalingsmuligheder:

Betalingskort:Vi modtager VISA og Mastercard. Beløpet heves først ved forsendelse av produktene.

Forudbetaling via bankoverførsel: Forskuddsbetaling via bankoverførsel: Kontoopplysninger er opplistet i handelsbetingelsenes topp. Ved bankoverførsel settes produksjonen i gang ordren når innbetalingen kan ses på vår konto

Sikkerhed

Betales det med betalingskort, er du sikret mot misbruk. Du har ingen selvrisiko ved handel på nettet, da der benyttes SSL (Secure Socket Layer) betalingssystemet. Data, der sendes i forbindelse med kjøp betalt med betalingskort, er krypteret af SSL og gjør det kun mulig for PBS at lese dem

Ved betaling med kontooverførsel er du ikke dekket av overstående opplysninger (innsigelsesordningen) og bankoverførsel ses derfor ikke som en sikker betalingsmetode.

.

Angrerett

Ved kjøp av standardvarer gjelder Forbrukerloven §18, som gir deg 14 dages full returrett med mulighet for ombytning av varen eller refundering av det fulle beløp inkl. forsendelsesomkostninger fra oss til deg. Ved returnering av en vare vil forsendelsesomkostningene ikke bli refundert. Returretten løper fra den dagen kunden mottar varen.

Der er ingen angrerett på spesielt fremstilte produkter. Lovmessig opphører angreretten, så snart produksjonen av produktet påbegynnes. Dette er i henhold til Forbrukerloven §18, stk.2, nr. 3..

Angreretten kan kun benyttes hvis varen leveres tilbake i samme stand og mengde, som ved forsendelse fra Monsterprint.dk

Returnering

Returvarer skal vedlegges en kopi av originalfakturaen og opplysninger om hvorfor varen returneres. I tilfelle returnering av varer kjøpt via betalingskort vil beløpet bli returnert til anvendte kort. Ved returneringen betaler kunden selv for forsendelse.

Skadde returvarer byttes eller refunderes ikke, hvis skaden er skjedd på grunn av feilaktig eller mangelfull innpakning ved returnering. 

Merk: Returvarer sendt per etterkrav mottas ikke.

.

 

Reklamasjon

Transportskader skal hurtigst mulig meddeles til Monsterprint.no. Hvis transportskadene er tydelige ved mottagelse av varen, bes du nekte mottagelse og kontakte Monsterprint.no, hvor skaden vil bli utbedret og vi vil tilsende deg et nytt produkt.

Andre reklamasjoner skal skje hurtigst mulig. Det er også en forutsetning at disse mangler eller skader ikke er oppstått som følge av kundens feilaktige bruk av produktet eller annen skadeforvoldende atferd. Ved feil i varen, som ikke er forårsaket av kunde, tilbakebetaler Monsterprint.no forsendelsesomkostningene i forbindelse med tilbakelevering.

Det reklamerende produkt skal innsendes til vår adresse:
Monsterprint.dk, Tigervej 9, DK-7700 Thisted

Er det forhold rundt reklamasjonen kunden vurderer Monsterprint.no ikke håndterer, kan ytterligere klage stiles til Forbrugerklagenævnet, enten online via deres hjemmeside på www.forbrug.dk, eller pr. tlf. 4171 5000, eller brev på adressen: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Persondatapolitikk

For at du kan inngå avtale med oss på Monsterprint.no skal følgende opplysninger oppgis:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen av dine personopplysninger med det formål å kunne levere varen til deg.

Personopplysningene registreres hos Monsterprint.no og oppbevares i fem år, hvor opplysningene slettes etter dette. Når det innsamles personopplysninger via websiden, sikrer vi at det alltid skjer ved avgivelse av ditt uttrykkelige samtykke, at kunden er informert om hvilke opplysninger som innsamles og hvorfor.

Direktøren i Monsterprint.no har adgang til de opplysninger som er registrert om deg.  Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert. Vi transmitterer ikke kundeopplysninger kryptert. Opplysninger gitt til Monsterprint.no verken gis eller selges på ingen måte videre til en tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme opplysninger. Som registrert hos Monsterprint.no har du alltid rett til at gjøre innsigelse mot registreringen. Du har også rett til innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Disse rettigheter har du etter den danske Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Monsterprint.dk via e-mail salg@monsterprint.dk.

Cookies

På Monsterprint.no anvendes informasjonskapsler (cookies) med det formål å optimere hjemmesiden og dens funksjoner og dermed gjøre Monsterprint.no mer anvendelig for deg som kunde. Du kan til enhver tid slette disse på din computer.

Logstatistik

Monsterprint.no bruker en loggstatistikk som betyr at et system oppsamler informasjon, som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websiden besøket avsluttes etc. Loggstatistikken anvendes kun med det formål å optimere Monsterprint.no..