Vi er klare til å hjelpe deg på TLF. +45 22 10 78 12 eller e-post: salg@monsterprint.dk | Monsterprint.no

Besøg DanmarkMonsterprint Norge aktivBesøg Sverige

Velkommen!Personlig trykk til veggen

Vår UV-printer gjør det mulig å få laget dine bilder på en helt personlig og eksklusiv måte. Mulighetene er (nesten) ubegrensede og resultatet er alltid helt topp!

Monsterprint.no eier en UV-printer som kan gjengi bilder, foto, tegninger eller vektorfiler på alle typer underlag. Dette skaper en unik mulighet for å få trykket dine personlige familiebilder, en tegning fra ditt barnebarn eller en vektor tegning av et verdenskort på forskjellige typer av opphengmuligheter til veggen. Vi har gjort det mulig for deg å få foto trykket på lerret med eller uten ramme, to tapettyper, alu-plater, klar akrylplate eller en MDF-plate. Utover å velge forskjellige underlag, er det mulig for deg å velge om bildet skal være med forborede huller og rå metalloppheng, som gjør monteringen lettere.  

Via vårt opplastningssystem legger du til filer med det motiv du ønsker, redigert og i den ønskede størrelse. Så snart vi mottar din bestilling setter vi produksjonen av ditt personlig foto-trykk i gang. Vi bestreber oss på en rask levering!

Hvis du har en idé til hvordan ditt foto-trykk skal lages og du ikke synes våre muligheter er tilstrekkelige, er du velkommen til å kontakte oss. Hos Monsterprint.no er det kun fantasien som setter grenser, og vi vil være behjelpelig med å produsere foto-trykk etter dine ønsker og behov.

Foto-trykk er den perfekte gave til deg selv eller dine nærmeste.

 

Det finnes ingen produkter i denne kategorien