Vi er klare til å hjelpe deg på TLF. +45 22 10 78 12 eller e-post: salg@monsterprint.dk | Monsterprint.no

Besøg DanmarkMonsterprint Norge aktivBesøg Sverige

Velkommen!Folie og stickers til alle formål

Monsterprint.no tilbyr et stort utvalg av flotte folier i den farge du ønsker deg! De aktuelle farger som du ser på hjemmesiden, avhenger av hvilken datamaskin du benytter og derfor kan vi ikke garantere at skjermen din viser helt samme farge. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie som du kan ha behov for. Om det er dekorasjoner til hjemmet, eller bilens nye ”look” – vi leverer alt! Det er kun fantasien som setter grenser. Du kan eksempelvis friske opp skapdører, reoler, skilt eller vinduer med folie. Hvis du ønsker en folie med et helt bestemt trykk, kan du laste opp trykket og herved få akkurat det mønster eller bilde du kunne tenke deg! Vi ber deg være oppmerksom på de forskjellige overflater, klebeevne og holdbarhet som folien har.

Folien kan du kjøpe i metermål i mange forskjellige farger. Vi har også de litt mer spesielle folier som: gull, sølv, bronse, kullfiber, refleksfolie, ”one-way” visjonsfolie. ”One-way” visjonsfolie er en folie hvor du i dagslys kan se ut gjennom folien (plasseres på vinduet), her kan du også få det trykket du vil, altså vil du kunne dekorere hele vinduet med ”One-way” visjonsfolie og samtidig få lys inn gjennom vinduene. Super smart reklameløsning for virksomheter.

Hvis du ønsker en helt spesiell farge eller type folie som du ikke finner her inne, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Vi har mange flere typer av folie på lager enn det du ser her på siden. Hvis vi ikke har den ønskede folie inne, kan vi helt sikkert skaffe den.

Da vi har mulighet for å trykke på folie, kan du dekorere hjemmet ditt etter fri fantasi! Ønsker du f.eks. et mønster på dine skapdører, printer vi det rett på folien – du laster opp filen. Av den årsak har vi ingen faste mønstre liggende i systemet, som du kan velge mellom, da din designfrihet er ubegrenset med denne løsning! Herved kan du også få eksempelvis dine barn trykket på skapdørene dine, hvis det er det du ønsker – last opp bildet. Ønsker du hjelp til dekorasjon av boligen din er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Folie til alle formål i bedste kvalitet og til lavest pris - Læs mere her