Vi er klare til å hjelpe deg på TLF. +45 22 10 78 12 eller e-post: salg@monsterprint.dk | Monsterprint.no

Besøg DanmarkMonsterprint Norge aktivBesøg Sverige

Velkommen! Bli sett med et flagg

Et flagg er ofte det første man ser, når man ankommer til en virksomhed. Selv på lang avstand leder og guider flagget kunder og gjester i retning av virksomheten. Et reklameflagg må henge ute døgnet rundt og kan lett forsynes med logo, motiver og bilder som skaper en sammenheng til din virksomhet. Her hos Monsterprint.no har du et utall af muligheter, fra de smarte beachflagg opp til de helt store reklameflaggene. Et reklameflagg til akkurat det behov du eller din virksomhet har.

Vårt beachflagg fanger forbipasserende kunders oppmerksomhet, mens de større reklameflaggene til flaggstangen vil kunne guide kunden fra en lengere avstand.

Vi kan ut fra de behovene du har til din markedsføring og reklame lage et flagg, som passer akkurat til det. Ved hjelp af våre designprogram gir vi deg mulighet for selv å designe ditt eget flagg, og slik spare penger på en dyr grafiker. Har du allerede en ferdig redigert fil, kan du laste den opp til oss, og vil vil så raskt som mulig igangsette produksjonen af ditt flagg.

Alle flagg er produsert på slitesterkt polyester i høyeste kvalitet, og er velegnet til utendørsbruk. Alle flagg trykkes med lys- og værbestandige farge.

Utover å bestille et beachflagg, som passer til deg eller din virksomhed, gjør Monsterprint.no det mulig å bestille forskjellige typer af føtter til beachflagget, slik at flagget vil kunne plasseres på det underlag som passer. Til hvert beachflagg følger det med en standard fot (se hvilken under hvert enkelt produkt). 

For Monsterprint.no er det viktig at alle våre varer bliver produsert i høyeste kvalitet og at våre kunder er tilfreds med resultatet. Hvis du på noen som helst måte er utilfreds med din bestilling fra Monsterprint.no eller har spørsmål til oss, vil vi veldig gjerne høre fra deg og løse problemet på best mulige måte. Vi gjør alt for at våre varer skal leve opp til dine forventninger - vi er nemlig ikke tilfredse, før våre kunder er det. 

Nedenfor sees vårt store udvalg i reklameflag i forskjellige størrelser, former og til det formål der passer deg!

 

24 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

24 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste