Vi er klare til å hjelpe deg på TLF. +45 22 10 78 12 eller e-post: salg@monsterprint.dk | Monsterprint.no

Besøg DanmarkMonsterprint Norge aktivBesøg Sverige

Velkommen! Bannerprint - Din reklame i stort format

Bannerne produseres i tre forskjellige kvaliteter, til tre forskjellige type formål:: 

Stilasbanner: Høykvalitets PVC med ildavstøtende hinne (B1 behandlet). Dette bannermateriale er optimalt til bruk utendørs i facadereklamer som storformat. Banneret har vindgjennomtrengende overflate.

Presenningsbanner: Dette PVC banneret egner seg både til uten- og innendørsbruk. Materialet har en ildavstøtende hinne (B1 behandlet). 

Stofbanner: Høykvalitetsmateriale, som egner seg perfekt til innendørsbruk. Stoffets matte overflate gir dybde og nøyaktighet i trykken.

Utover valg av kvaliteten velger du selv kantavslutning på banneret ditt slik at det passer til ditt formål. Kantavslutningen er inklusiv prisen for banneret, noe som betyr at det ikke kommer i tillegg til prisen.

Et banner gjør det mulig å få ditt eller ditt firmas budskap trykt i nøyaktig den størrelse du selv ønsker!

Vil du gjerne ha din markedsføring, tilbud eller reklame opp i stort format, er du kommet til riktig sted. Her på Monsterprint.dk er vi klare til å hjelpe deg å finne det banneret som passer til dine ønsker og behov. Reklamer, og spesielt av det store slaget, er en meget essensiell måte å skaffe kunder på, da det skaper stor oppmerksomhet omkring din virksomhet eller butikk. 

Når du har valgt banner, har du mulighet for selv å designe banneret enten i vårt designprogram eller ved å laste opp en ferdig redigert fil med trykket ditt på. En tredje mulighet er å få hjelp av våre dyktige grafikere, så banneret signaliserer budskapet klart og tydelig. Vi sitter klar ved telefonene og computeren til å gi deg en hjelpende hånd med ditt banner! 

 

4 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste 

4 vare(r)

Bruk synkende rekkefølge
per side

Rutenett  Liste